Υπηρεσίες

Αυτό που κάνουμε

Οι Υπηρεσίες μας

Σχεδιασμός

Για να ξεκινήσει η διαδικασία της ανακαίνισης του μπάνιου σας χρειάζεται να αρχίσετε από το σχεδιασμό του. Αφού έρθετε σε επαφή με έναν ειδικό, ο οποίος θα επισκεφτεί τον χώρο σας, και μετά από μια συζήτηση που θα γίνει μαζί του, θα κάνετε κάποιες μετρήσεις του χώρου και θα καταλήξετε στον ιδανικό σχεδιασμό του.

Αναλυτικό πρόγραμμα

Στη συνέχεια, πρέπει να γίνουν επισκέψεις από υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους κλπ. ώστε να γνωρίζετε ποιες είναι οι απαραίτητες διαδικασίες που θα πραγματοποιηθούν ώστε να κριθεί ο χώρος κατάλληλος για την ανακαίνιση και να μην σας εμφανιστούν προβλήματα στο μέλλον.

Είδη υγιεινής

Το τρίτο και βασικό βήμα της ανακαίνισης είναι να επιλεχθούν τα κατάλληλα είδη υγιεινής, μιας που ανακαίνιση χωρίς νέα είδη υγιεινής είναι αδύνατη! Μπορείτε να επιλέξετε από μοντέρνα είδη λεκάνης και ντουζιέρας, μέχρι και υδρομασάζ αλλά.

Εκτέλεση εργασιών

Το τελικό στάδιο της ανακαίνισης είναι η υλοποίηση των σχεδίων που επιλέξατε με τη βοήθεια συνεργείων και ειδικών. Όταν ολοκληρωθούν οι παραπάνω διαδικασίες ο χώρος σας θα αποκτήσει μια ολοκαίνουρια, βελτιωμένη ατμόσφαιρα.

Για το νέο σας έργο

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!